Сервиз за мотокари, електрокари и складова техника

Специалистите, работещи в Фалкор-Д ЕООД извършват сервиз на мотокари и електрокари, складова техника на всички марки кари и товаро-подемни машини на пазара.

Фирмата се ангажира с гаранционна и извън гаранционна сервизна дейност според сключен договор. В случай, че гаранцията Ви е изтекла отново може да разчитате на  нас. Предлагаме сервизни услуги с безкомпромисно качество, като се стараем цените да са оптимално балансирани!

Благодарение на мобилните ни сервизни групи, можем да извършим пълен или частичен ремонт на място без да е нужно да транспортирате техниката до наш сервиз. Изключително много държим на лесната и бърза комуникация. При нас няма излишни формалности, достатъчно е да ни се обадите, без да е нужно да попълвате заявки, формуляри и нашите специалисти ще реагират максимално бързо.

В сервиз за мотокари и електрокари влагаме резервни части с доказан произход от европейски доставчици. Ако имате нужда от доставка само на резервни части достатъчно е да ни изпратите серийния номер на машината и да кажете или пишете какво Ви е нужно. При извършено от нас техническо обслужване или ремонт, ние поемаме и гаранция за вложените части. Така че може да сте спокойни, че извършения сервиз е надежден. На практика дори и да не знаете какъв точно е проблема с машините, не се притеснявайте, в рамките на броени часове ще бъде извършена диагностика и ще Ви изпратим подробна оферта за предстоящите ремонтните дейности.

Може да разчитате на нас и при възстановяване на гуми и батерии за електрокари и електрически колички.

Scroll to Top
Motokaribg Logo

За Директна връзка с нас

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Декларация за поверителност и се прилагат общите условия на ползване.