Тягови батерии за електрокари - Цени

Батерии за електрокари

Доставка и възстановяване на тягови батерии за електрокари – цени, тягови и полутягови батерии за складова техника. При нас ще намерите всякакъв вид, волтаж и размер батерии за електрокари, стакери, ричтраци и електрически колички. Има голямо значение какви батерии се ползват. На пазара у нас се предлагат редица реномирани марки. Трябва да имате предвид обаче, че за батериите за електрокари и складова техника се полагат грижи за да може да се удължи максимално експлоатационния им живот.

Поддръжка на тягови батерии

Можем да Ви помогнем да оптимизирате вашия парк с батерии, чрез услугата Тягови батерии поддръжка. Ние извършваме ежемесечната им профилактика, която включва основно почистване и доливане на дестилирана вода, замерваме плътността на електролита, напрежението в клетките и Ви предоставяме данните, заедно с анализ. При получаване на ежемесечен анализ на състоянието на батериите Вие ще може да планирате всички евентуални разходи. По този начин ще имате пълна яснота за моментното състояние на батериите. Така ще може да планувате с голяма точност  времето за подмяна с нови, без това да спира работата Ви.

Повечето ни клиенти са напълно запознати с условията на експлоатация и поддръжка на тягови батерии, като стриктно спазват условията на транспорт, съхранение и работа.

При неглижиране на грижите за батериите неизбежно се стига до преждевременен край на функционалния им живот. На показаните снимки може да видите тягова батерия, която е сдала багажа. Избиването на меден сулфат по клетките и сандъка е необратим процес, който може да бъде предотвратен. На последните две снимки се виждат раздути клетки.

Тягови батерии – цени

Бихме искали да бъдем максимално изчерапателни по отношение на Тягови батерии-цени. За съжаление, не можем да публикуваме пълна ценова листа, защото дори и тя няма да може да Ви служи като ориентир. За всеки модел и марка електрокар или складова техника съществуват десетки варианти, в зависимост от размера и ампеража им. Твърде често при смяна на една батерия с нова сме имали случаи дори когато размерите на сандъците не пасват с милиметри. За това работим по следния начин, ако наши специалисти преценят, че батериите са изчерпани на място се взимат точни размери, заснема се табелката на машината с модела и серийния номер и така се минимизират всички грешки. След което получавате конкретна оферта с цани и срок на доставка.

Според зададени параметри ние:

  • Предлагаме най-подходящата батерия, с оптимално качество и цена;
  • Ангажираме се да предоставим пълни инструкции за употреба на български език, в които е посочен правилния начин на експлоатация, както и с поддръжка на парка Ви с батерии.
  • Ремонтираме батерии – в света на динамично развиващите се технологии има варианти живота на батериите да бъде удължен до 24 месеца;
  • Монтираме датчици, които позволяват да се проследи как е работила една батерия – колко е заредена, колко е била разредена преди заряд, кога и колко вода е долята. Основната причина за съкращаване живота на една батерия е неправилната експлоатация;

EnerSys е наш партньор за производство на тягови батерии.

Scroll to Top