Резервни части за електрокари и складова техника

При нас ще намерите всички резервни части за електрокари, мотокари и складова техника. Всички части доставяме от реномирани европейски партньори в Белгия, Холандия и Италия. За марките електрокари, мотокари и електрически колички, като Pegaso, Bada, OM, Armanni, предлагаме оригинални части от производителите.  Може да разчитате на нас за доставка на меки кабина за електрокари.  За Вашите електрически колички, стакери и рийчтраци можем да осигурим необходимите компоненти от електронната им система – датчици, контролери, опорни и двигателни колела. Стараем се срокът на доставка да е минимален от 48 часа до 5 работни дни. Ако Ви е нужна нова батерия, или просто имате проблем със съществуваща, моля, свържете се с нас.

Резервни части мотокари

Сервизните ни специалисти идентифицират необходимите резервни части за мотокари за броени часове. Ако имате проблем с някоя машина може да разчитате на нас за извършване на диагностика, чрез която да се установят проблемите и необходимите резервни части. Ако разполагате със специалист, който поддържа машините Ви ние ще доставим само необходимите части. Освен това винаги можем да Ви консултираме и да извършим техническо обслужване – гресиране, смяна на масла и филтри на мотокарите. Предлагаме всички видове и модели прикачни устройства, виличини рогове, удължители на вилици, гребла за сняг.

Резервни части за електрокари и складова техникаРезервни части за електрокари и складова техника

Резервни части за газокари и дизелови мотокари

Независимо какви видове части за газокари и/или дизелови мотокари са необходими ние от Фалкор-Д ще свършим работа. Няма значение дали поръчката е малка или голяма, основното за нас е Вие да сте доволни и работния процес да не спира. Наш ангажимент е доставката на резервни части до всяка точка в страната. Моля, обадете ни се, в случай, че имате нужда от съвет или решение за конкретен проблем. С нас се работи лесно, без излишни формалности, което позволява Вие по-бързо да получите необходимите части и/или да бъде извършена сервизна услуга. На телефон, мейл, вайбър, месинджър ние винаги сме на разположение.

Резервни части за електрокари и складова техника Резервни части за електрокари и складова техника

Scroll to Top