Категория: Нови мотокари

 Нови мотокари

При нас може да намерите нови мотокари с марка Feeler. Газовияте мотокари се произвеждат с товароподемност до 5 тона, а дизеловите до 25 т. Идеални са за приложение в условия с високо натоварване. И дизеловите и газовите мотокари се предлагат с модели с напълно оборудвани кабини. Предимствата на машините включват голяма работна височина, висока стабилност и надеждност.

Управлението на различните функции се осъществява чрез лостове, като на товаро-подемниците произведени в Европа. Кабините са проектирани и произведени така, че да не ограничават видимостта на водача. Противотежестта на машините е с възможно най-нисък център за по-голяма стабилност. Мотокарите с голяма товароподемност се произвеждат с двойни предни гуми.

Срок на доставка

В Китай значително изпреварват Европа и САЩ в производството на нови машини и поддържат наличности на базови модели. Което е сериозен плюс, освен цената разбира се.

Качество

По отношение на качеството конкуренцията е много голяма. Масово се влагат японски двигатели, европейски и американски части. С годините стават все по-добри.

Категории
Състояние
Товароподемност
Мачта
Гориво
Производител
Scroll to Top