Фалкор-Д ЕООД - Фирма за мотокари и електрокари

е основана от утвърдени специалисти, с опит в консултациите и подпомагането на клиентите в избор на складова техника, търговия с товаро-подемна техника. На нашите партньори предлагаме продажба, консултации, сервизно и ремотно обслужване на всякаква складова техника.В качеството на официален представител на Feeler,  предлагаме пълната гама на нови продукти от марката за България. Hangzhou Global Friend Precision Machinery. От основаването им до днес, фирмата е с голям опит в производството на мотокари. Мотокарите и складовото оборудване се отличават с надеждна работа и енергийна ефективност, което води до тяхното широко приложение в пристанища, складове, летища, дистрибуционни центрове и др. Тъй като те са сертифицирани по CE и SGS, тяхната продукция се изнася в над 30 страни, включително САЩ , Мексико, Германия, Франция, Великобритания, Испания, Полша, Гърция, Унгария, България, Чехия, Русия, Египет, Мароко, Южна Африка, Израел, ОАЕ, Оман, Пакистан, Индия, Малайзия, Индонезия, Сингапур, Австралия, Бразилия, Аржентина, Чили, Венецуела, Колумбия и др

От италианският производител Italiana Carrelli Elevatori s.r.l предлагаме електрически колички и стакери, мотокари и електрокари, както и складова техника с марката BADA, Последният тип складова техника е предназначена за работа в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост, в условия с високи санитарно-хигиенни изисквания. Фалкор-Д ЕООД е представител на Forkilift Focus за България, нашите партньори в страната могат да закупят рециклирани в Холандия подемно-транспортни машини с много добро качество.

Може да разчитате на нас, ако търсите:

– Гуми за всички видове електрокари и мотокари с марката Solideal – Стандартни електрокари и мотокари на газ и дизел, нови и втора употреба – Подемна складова техника и транспалетни колички – Ремонт и обслужване на подемно-транспортна и складова техника – Доставка на нови и реновирани тягови акумулаторни батерии – Колела за складова техника Rader Vogel – Резервни части за мотокари, електрокари и складова техника.

При нас може да намерите втора употреба дизелови, газови мотокари, електрокари, рийчтраци, стакери, транспалетни и електрически колички. Разполагаме с технически оборудвани сервизи и офиси в София Специалистите, които извършват сервизно обслужване на машините са в състояние бързо да реагират до всяка точка на страната.

Scroll to Top