Условия за ползване на сайта motokari-bg.com

Условия за ползване Моля прочетете внимателно настоящите Общи условия
I. Основни понятия
По смисъла на настоящите Общи условия изброените понятия са използвани със следното значение:
„ПОТРЕБИТЕЛ“ е представител на юридическо или физическо лице, използва някоя от услугите и информацията на сайта.
„УСЛУГА/И“ на сайта включват:
– получаване на достъп до предоставяните през уеб браузър информационни ресурси/данни на сайта;
– писане на коментари в сайта;
– възможност за създаване и персонализация на потребителски профили посредством регистрация, която дава възможност за безплатен и пълен достъп до информационните ресурси на сайта;
– получаване на email бюлетини от регистрираните ПОТРЕБИТЕЛИ на сайта.
„ПАРТНЬОР“ е всяко лице, с което ФАЛКОР-Д ЕООД се намира в договорни отношения, което има право да предоставя на регистрираните ПОТРЕБИТЕЛИ на сайта допълнителна информация за предоставяни от ПАРТНЬОРA стоки и услуги.

II. Общи разпоредби
Настоящите общи условия имат обвързващо действие само в отношенията между Вас като ПОТРЕБИТЕЛ на услугите на сайта и ФАЛКОР-Д ЕООД.
Вие получавате правото да използвате услугите на сайта единствено за лични/нетърговски цели.

III. Авторски права  и защита на личните данни
Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси са собственост ан Фалкор-Д ЕООД.
Напълно допустимо е цитирането на материали от сайта. Включването на връзки към материали от сайта и електроните бюлетини във Ваша интернет страница се допуска само със съгласието на ФАЛКОР-Д ЕООД.

Чрез регистрация в сайта, ние получаваме доброволно Вашият e-mail адрес, който не се предоставя при никакви обстоятелства на трета страна/лица. Ако желаете Вашият мейл да бъде заличен, моля пишете ни или ни уведомете.

През сайта ни не се извършва покупка на стоки и не изискваме лични данни, нито методи на плащане, тъй като ел. магазин е информативен за цени и стоки и през него не се извършва он-лайн плащане.

IV. Отговорност
Фалкор-Д ЕООД и нейните партньори не гарантират точността и пълнотата на информацията, текстовете и графиките, линковете и другите средства, съдържащи се в материалите на сайта. Фалкор-Д ЕООД си запазва правото да прави корекции в материалите по всяко време без предварително уведомяване.

V. Регистрация
Вие имате възможност да получите безплатен и пълен достъп до информационните ресурси на сайта. Може да си направите регистрация (доброволна), а може и да не правите, това в никакъв случай не ограничава достъпът Ви до информация.

VI. Промени
Фалкор – Д ЕООД си запазва правото да извършва промени в настоящите общи условия по всяко време, като своевременно публикува тези промени в сайта, заедно със съобщение за промените в Общите условия. Промените влизат в сила от момента на публикуването им.

Scroll to Top