Мотокари и Електрокари Kаталог

В нашия каталог представяме подробно описание, технически характеристики и реалани снимки машините, които продаваме. Акцентът ни е върху втора употреба мотокари, електрокари, складова техника. Подемно-транспортните средства са внос от наши утвърдени партньори от Нидерландия, Германия, Италия, Гърция, Франция, Великобритания и Китай. Новите електрокари, мотокари са внос от Китай. Дистрибутор сме на иноксова складова техника, произведена от Bada, Италия. Най-търсенията продукт са новите иноксови транспалетни колички.

Технически преглед

  Всички електрокари, мотокари и складови машини втора употреба, които предлагаме са в отлично техническо състояние. Това се гарантира, както от специалистите, които работят в партньорските ни фирми, така и от нашите сервизни корифеи. Да, точно тази дума използваме за хората, които обезпечават ремонтите и поддръжката на подемно-транспортната техника. Те са най-ценният ни капитал и това, което ни отличава. Всеки може да продава, не всеки е в състояние да поддържа, а пък всички искат да разчитат на машините си, когато им трябват. За това изграждаме дългогодишни взаимоотношения с клиентите си, защото сме се доказали като надежден партньор, почти четвърт век. Машините са преминават през 2 подробни технически проверки и всички евентуални проблеми свързани с техническото им състояние са отстранени. За това всяка покупка е съпроводена със съответната документация, в която са описани гаранционните условия.

Избираме да бъдем честни и коректни

За това почти няма да намерите в каталога ни рециклирани машини, защото с тази дума се спекулира изключително много през последните години. Поради разнообразието и спецификата на електрокарите, мотокарите и складовата техника ви препоръчваме да филтрирате продуктите, чрез търсачката, ако ви интересуват конкретни параметри като товароподемност, вид на горивото, работна височина и т.н.

Информация за карите

В каталога ни са описани подробно техническите характеристики на всяка отделна машина. Основните параметри, които имат отношение към предназначението на подемно-транспортната и складовата техника са товароподемност, работна височина, строителна височина, година на производство, работни часове и оборудването. Оборудването включва различни прикачни устройства, наличието на кабина или не. За електрическите машини е важно състоянието на батериите. Техният капацитет, начин на обслужване и експлоатация.. Снимките, които виждате са реални, за да придобиете максимално конкретна престава за всяка машина.
Категории
Състояние
Товароподемност
Мачта
Гориво
Производител
Наличен
14,000.00лв. 13,500.00лв.
-4%
Наличен
13,000.00лв. 13,000.00лв.
Наличен
17,000.00лв. 16,000.00лв.
-6%
Наличен
34,000.00лв. 33,000.00лв.
-3%
Scroll to Top