Колела Raeder Vogel

Колела за всякакъв вид складова техника Raeder Vogel При нас ще намерите висококачествени товарни, опорни и двигателни колела за складова техникаелектрически колички, стакери, рийчтраци и др. на световния лидер Rader-Vogel. Конкурентни цени, безкомпромисно качество!

Предлагаме комплексни услуги по доставка и поддръжка на всичко необходимо за складовата техника, в това число батерии и резервни части , като и консумативи.

Областите на приложение колелата са разнообразни и предизвикателни, а предлаганата гама от материали за протектора на колелата е много широка. На фокус са полиуретановите еластомери, които се обработват в процес на горещо леене. За разлика от системите за студено леене, те са с по-високо качество и търпят последваща топлинна обработка, известна като закаляване. Колелата са немаркиращи, имат ниско съпротивление при стартиране и търкаляне, добра химическа устойчивост на минерални масла и греси, както и различни разтворители. Стандартните материали обикновено се произвеждат чрез машинно леене, но се произвеждат специални материали и специални конструкции чрез ръчно леене.

Предлагаме и широка гама от колела, направени от термопластичен полиуретан, полиамид и каучук. Те са особено подходящи за индустриални колела, които се използват в промишлеността за транспортиране на вътрешни и външни пространства.

Благодарение на тяхната механична устойчивост  се използват за всички видове складова техника.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top