Палетна количка с кантар или защо съм фен на инокса

Палетна количка с кантар Чудесно е когато на пазара у нас се налагат качествени продукти, които имат дълъг живот на експлоатация. Ще се спра по-подробно на техническите характеристики и преимущества на палетните колички с кантар, направени изцяло от инокс.

Какво е приложението им?

На практика неограничено. Сертифицирани са и се ползват в хранително-вкусовата, фармацевтичната, химическата промишленост, микроелектрониката. Но с това не се изчерпва приложението им. На практика навсякъде, където искате да работите със здрава и надеждна складова техника. Здрава – заради безспорните механични и якостни свойства (продуктите BADA са сертифицирани и за работа във взривоопасна среда). Надеждна във времето – иноксът не ръждясва и освен подмяна на някое и друго колело след години, на практика няма какво да се компрометира.

Палетна количка с кантар BADA

Всички компоненти – хидравлична помпа, тягов двигател и т.н. са напълно защитени и неуязвими в силно агресивна среда. Палетните колички са маневрени, с изчистен дизайн, ергономична дръжка. Кантарът е многофункционален – и най-важното, с вградено зарядно устройство. Това позволява да се избегне калибрирането при всяка смяна на батериите. Точността му е акуратна до 0,1 %. Товароподемност – 2000 кг. Като допълнителна опция на количката може да се монтира принтер, а стандартно кантарът е с безжична Wi-Fi връзка. Произвеждат се с единични или двойни колела. И не на последно място, цената им е разумна, тъй като такава инвестиция не се налага да се прави всяка година или през пет години. Поддръжката е изключително лесна.

Аз съм практичен човек и препоръчвам силно иноксовата техника. И знаете ли, на пазара няма много иноксова техника втора употреба – просто никой не си я дава. С голям зор съм намерила един стакер и две електрически колички.

Като правите инвестиция в складова техника, моля, бъдете максимално разумни. Като взимате транспалетни колички, имайте предвид и условията им на експлоатация, ако хората, които работят с тях, не пазят, нормално е да се чупят. Затова има здрави машини. Все още никой не е успял да счупи иноксова техника, а имайте предвид, че са сертифицирани за работа и във взривоопасна среда и при изпитания хвърчат по 10-20 м. Разбира се, пластмасовите части заминават по дръжката, но не е нищо драматично, подменят се бързо и лесно.

Палетна количка с кантарПалетна количка с кантар Палетна количка с кантар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top