5 ползи от ежемесечната профилактика на тягови батерии

Ежемесечната профилактика на тягови батерии    е от значение. На практика много често се случва да не можете да проследите реалното състояние на парка с батерии. Когато имате няколко електрически складови машини – електрокари, рийчтраци, ордер пикъри, стакери и електрически колички много трудно може да се обърне внимание на  батериите им. Редовната им профилактика е от изключително значение.

Какво може да направите?

Вариантите са два. Да наемете обучен човек, който да се занимава с това или да се доверите на професионалисти като нас. При първия вариант, ако имате 10-15 складови електрически машини, не е икономически изгодно за вас да плащате всеки месец заплата на човек, който да се занимава с това. Ако имате около 40-50 машини тогава обаче е абсолютно задължително. Ако искате да имате яснота точно в какво състояние са батериите Ви и да планирате с голяма точност разходите си по поддръжката и замяната им с нови, то тогава ни се доверете.

Какво предлагаме?

Извършваме първоначален оглед на парка Ви с батерии и Ви предлагаме конкретен разчет на разходите за ежемесечна профилактика. Ангажираме се с основното почистване на батериите. Гресираме ги, подменяме капачките, доливаме електролит и проследяваме плътността му. Анализът на данните дава най-точна представа какво е реалното състояние на батериите към момента. Ще Ви информираме къде може да очаквате проблем и да планирате своевременни мерки за отстраняването му. Ще знаете кога е необходимо да замените батериите си с нови, без това да нарушава работния Ви процес.

И обещаните 5 ползи

1. Винаги знаете в какво състояние са батериите Ви;

2. Винаги знаете в какво състояние са зарядните Ви устройства;

3. Хората, които работят с машините ще са наясно с правилната експлоатация на батериите и по този начин ще може да се удължи максимално живота им;

4. Може да планирате разходите си по поддръжка на тяговите батерии, както и необходимите средства за подмяна;

5. Икономически изгодно за Вас – ние Ви посещаваме 1 път месечно и следим във времето състоянието на батериите, като Вие винаги ще сте коректно информирани за абсолютно всичко;

6. Изскочи и още едно предимство, всичко това се прави в удобно за Вас време;

С нас се работи лесно, обадете ни се и ще се уверите!

 

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top