10 причини да се доверите на нас за ремонт и техническо обслужване

Ние сме вашият коректен партньор за ремонт и техническо обслужване Всеки, който се занимава с производство, търговия, диструбуция има нужда от склад и съответно от складови машини, електрокари и/или мотокари. Поддръжката на машините е от особено значение за работния процес. В почти всички случай не е рентабилно да се наемат на заплата сервизни специалисти, които да се грижат за изправността. За това сме ние, както и повечето фирми от бранша. Но да се върнем на причините защо да изберете точно нас:

  1. С нас се работи лесно. Независимо от обема работа, ние няма да отхвърлим или отложим Ваш сигнал;
  2. Сервизните ни групи реагират до броени часове за района на град София и околностите;
  3. Не е нужно да попълвате заявки или формуляри, достатъчно е да ни пишете или да се обадите;
  4. Всички сервизни специалисти са с над 20 годишен стаж и са в състояние да диагностицират и ремонтират всички познати в България марки;
  5. Не е нужно да карате машините си при нас – на място се ремонтират и отстраняват неизправности;
  6. Може да разчитате на нас за ежемесечна поддръжка на тягови батерии;
  7. Няма да Ви ангажираме с договори за техническо обслужване – в крайна сметка е абсолютно излишно да бъдете задължени за каквото и да е;
  8. Ще Ви помогнем да оптимизирате разходите си за поддръжка на флота с мотокари, електрокари и складови машини;
  9. Цените за труд са оптимални и заплащането се извършва само след издадена фактура, по банков път;
  10. В ремонтните работи влагаме само оригинални части от Европа и поемаме гаранция за извършеното;

Как се случва на практика

Имате някакъв проблем с мотокар, електрокар или складова техника. Свързвате се с нас по най-удобния за Вас начин – по тел., по ел. поща, на място, чрез чата в сайта ни. Изпращаме сервизни специалисти, които извършват диагностика и след това, в най-кратки срокове, в рамките на деня получавате писмена оферта какво следва да бъде извършено и колко ще струва. Приемате, казвате „хайде“ и ние „хайдваме“:).

Техническо обслужване

За техническото обслужване на газови или дизелови мотокори е нужно само да ни изпратите табелката на машината, с марката, модела и серийния номер. В най-кратки срокове изпращаме подробна оферта с цена на всички консумативи – масла, филтри и т.н и ако прецените, че Ви устройва се уточняваме кога ще бъде най-удобно за Вас. Обикновено партньорите, с които работим, избират дни с по-слабо натоварване в складовете, когато машините са свободни за 2 часа.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top