Италианското качество е класа

Италианското качество е висока летва. Скалдова техника BADA на изложението Месомания 2017 зала 1, щанд 1С9.

Когато говорим за Италия, първите ни асоциации са паста, вино, сирена. Вечният град – Рим, романтичната Венеция, архитектурните шедьоври във Флоренция, кулата в Пиза, лазурните брегове на Капри и Пулия.

Неустоимият чар на старинните улички във всяко градче.

Изключителните музиканти, актриси, талантливи режисьори, дизайнери, спортисти. Модните бутици, луксозните коли и разбира се футбола със страхотни футболисти и изключителните треньори. Може да се изброява до безкрай и сега като пиша тази публикация в главата ми нахлуват безброй спомени и съпреживявам отново емоциите си.

Складова техника BADA

Наред с всички прекрасни неща, производството на складова техника не е изключение. BADA – това е марката позната по цял свят, със своето безкомпромисно качество. Машините се произвеждат в северна Италия, в непретенциозна и нямаща нищо общо с помпозността фабрика. Нейният собственик Лука Батокио продължава 30 годишните традиции. Производствената гама включва, както стандартна серия от транспалетни и електрически колички, стакери, така и такива, които могат да се произведат по конкретна заявка на клиента. Складовата техника е направена изцяло от неръждаема стомана AISI 304 или 316 с много добри механични свойства и устойчивост на корозия. Заповядайте на щанд 1с9 в зала 1 ИнтерЕкспо Център на изложението Месомания 2017 от 08 до 11.11.2017 г. Там може да видите част от продуктите и да се уверите в тяхната надеждност и здравина.

И както всички знаем много добре – италианското качество е класа. И то каква!

 

 

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top