3 предимства на мотокарите втора ръка

Закупуването на употребявана складова и товаро-подемна техника има своите предимства пред купуването на нови машини. От съществено значение е цената. Употребяваната техника съвсем естествено е по-евтина в сравнение с новата. Друго голямо преимущество е това, че може да придобиете машината/машините много по-бързо (в най-лошия случай в рамките на 10-тина дни). Възползвайте се от закупуването на кари втора ръка, по този начин ще възвърнете много по-бързо инвестицията си.

  1. Цена – Цената на карите втора ръка е значително по-ниска от тази на новите машини. Може да намерите машини в отлично състояние на разумна цена, които дълги години да изпълняват предназначението си. Карите, които предлагаме, са възстановени в Италия и Холандия може да ги разгледате в нашия каталог  Ако не намерите това, което търсите, моля, свържете се с нас и ще направим всичко възможно да осигурим оптималната техника.
  2. Придобивате електрокара/мотокара значително по-бързо, не чакате месеци, за да се достави нови машина. На практика това позволява да не се спира процеса на работа и да не търсите варианти как и с какво да работите докато дойдат новите кари. Не е за подценяване и факта, че използваната техника е позната и операторите свикват много по-бързо с нея.
  3. За закупуването на товаро-подемна техника втора ръка се предлага гаранция. Гаранцията се договаря за всяка машина и включва изработени моточасове или период от време, което събитие настъпи първо. Като имате употребявана машина може да сте спокойни в това отношение и ще спестите от рутинните разходи по поддръжката на машината. При всички положения когато купувате складова  техника, се доверете на професионалисти. Избягвайте да купувате от непроверени доставчици, колкото и примамлива да изглежда цената.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top