Нови мотокари, електрокари - нова складова техника

При нас може да намерите нови електрокари, нови мотокари, газови и дизелови кари, нова складова техника – стакери и трансплаетни колички, произведени от Feeler. Товаро-подемната техника с марка Feeler предлага надеждност, сигурност и иновативни решения в областта на складовите операции. Предлагаме пълна гама обслужване и доставка на резервни части за машините Feeler.

Нови мотокари и електрокари Feeler

Елелктрокари с товароподемност 1,5 – 1,8 тона (3-опорни), 4-опорни електрокари с товарподемност от 2,00 до 3.5 т. Дизелови и газови мотокари с товароподемност от 1,5 до 25.00 т. Газовите мотокари се произвеждат до 5,00 т, а дизеловите до 25.00т. Електрически стакери 1,5т. отличават се с висока маневреност, ергономично управление, надеждна дългосрочна експлоатация. От няколко години започна и производството на рийчтраци с товароподемност от 1,00 до 2,5т.

Нови транспалетни иноксови колички и стакери – BADA

Като представител на Italiana Carrelli Elevatori, предлагаме складова техника , подходяща за хранително-вкусовата промишленост – транспалетни и електрически колички, стакери – всички те изработени изцяло от инокс. Техниката е сертифициарна, съгласно действащата нормативна уредба в Европейския Съюз. Стакерите са с товароподемност 1200 кг с работна височина до 4650мм. Транспалетните колички са с товароподемност 1000-2000 кг и височина на повдигане 800-115 мм. В продуктовата гама са включени и ножични транспалетни колички, както и такива с мерителна везна. Електрическите колички са с в два варианта с платформа за водача и без такава. Изключително маневрени с товароподемност до 2000 кг. Могат да бъдат произведени и индивидуални продукти по зададени параметри, без това да се отрази драстично в цената им. Моля, свържете се с нас и попитайте  за възможностите.

Категории
Състояние
Товароподемност
Мачта
Гориво
Производител
Scroll to Top